Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Leírás, avagy tartalom jegyzék

2012.03.30
Először is: ez a történet 4 kisnovellából épül fel, és mind a négyben különböző nézetből mutatja be a történetet.
Az 1. történet: Az élet így múlik
Ez a főhős nézete, ahogy ő látja a dolgokat, amiket érez, arról szól. Nem túl részletes, inkább csak a lényeg fogalmazódik meg benne, s majd az utolsó fejezetben lesz összeírva az egész, így az terjedelmesebb, de könnyebben felfogható, megérthető lesz majd, így az összes többi.
A 2. történet: A tudatlan gyilkos
Ez az Esztinek nevezett szereplő cselekedeteit írja le, hogy néhány szóval, cselekedettel, hogyan is veszi rá végül is a főhőst, hogy lépjen, még ha rosszul is. Erről ennyit szerintem elég lesz leírnom.
A 3. történet: A kitaszító közösség
A címből lehet sejteni a tartalmat. Szintén egy kulcsfontosságú "szereplő gárda", akik pedig rásegítik a főhőst, a végleges döntésre. Ebben a részben megjelenik két "szereplő gárda" is, akik, szintén, mind rásegítik a főhőst a végleges döntésére.
A 4. történet: A végeredmény
Igen, az utolsó rész, amiben minden benne lesz. Az ok-okozat, a cselekmények, a miértek, a hogyanok és minden. Ebben a részben az egész össze lesz foglalva, így ez valamivel terjedelmesebb lesz, majd mindnél. Ebben a főhős múltja és jelenje is megjelenik, hogy tisztán átlátható legyen minden.
Szerintem mindent leírtam, amit csak tudni kell róla, legalább is egyelőre. Ez még később biztos bővülni fog, szóval néha, amikor megjelenik egy új rész, érdemes megnézni, mert lehet, hogy kibővítettem valamivel. Nos, akkor jó olvasást!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.